Općina Kiseljak


Kontakt

kontakt2t.fw

Brojač

785034
DanasDanas146
JučerJučer393
Tekući tjedanjTekući tjedanj1670
Tekući mjesecTekući mjesec9267
UkupnoUkupno785034

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 30 


Petak, 14 Srpanj 2017 11:34

 

slika-svjetlost svi

 

U organizaciji HKD ''NAPREDAK'' podružnica Kiseljak i pod pokroviteljstvom načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka a u povodu Dana općine Kiseljak 13. srpnja upriličeno je otvorenje 37. međunarodne likovne kolonije planinskog krajolika.

 

slika -svjetlost 1

 

slika-svjetlost 2


Likovna kolonija službeno je otvorena izložbom slika pod nazivom ''Svjetlost juga'', izložba slika troje mladih autora Jelene i Trpimira Grgić i Ernesta Markote iz Hercegovine oduševila je kiseljačku publiku čiji su radovi izloženi u Izložbenom paviljonu Srednje škole.

 

slika-svjetlost - svi 2


Kiseljačkoj publici autore je predstavio dr. Ivo Miro Jović dok je o njihovim djelima govorila akademska slikarica Ivana Ribičić.

 

slika-svjetlost nacel


Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak službeno je otvorio izložbu, istaknuvši kako Općina ima za cilj oplemeniti život svih žitelja općine Kiseljak ne samo u građevinskim i infrastrukturnim projektima nego i kulturnim, zahvalivši se autorima izložbe koji su svojim radovima u Kiseljak uistinu unijeli svjetlost juga.

 

slika-svjetlost-5


Posjetitelji su imali priliku uživati u nastupu glazbenice Ane Marije Marić, koja je skladbu izvela na violini kao i zvucima tamburica, tamburaškog sastava HKD ''Fra Karlo Kujundžić''.

 

slika-svjetlost posjetitelji