Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

PVRHSastanak na temu Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske kroz Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje

 

U prostorijama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Republike Hrvatske 17. siječnja u Zagrebu  održan je sastanak na temu,  Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske kroz Središnji državni ured koji doprinosi stvaranju boljih i kvalitetnijih uvjeta življenja na našim prostorima, te stvaranju preduvjeta za ostanak stanovništva .

Sastanku su nazočili načelnik Mladen Mišurić- Ramljak, Dejan Štekić, te državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar, Mario Zeko i Zvonko Balja.


Predstavnicima općine Kiseljak uručeni su ugovori za 13 korisnika s područja naše općine, ovogodišnje dodjele financijskih sredstava za ostvarenje održivih uvjeta za povratak Hrvata u BiH.


Koncem 2017. godine općina Kiseljak potpisala je ugovor sa Vladom RH u vrijednosti od 140.000,00 KN za rekonstrukciju i opremanje objekta za potrebe Službe za socijalni rad na temelju Javnog poziva za dodjelu financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranje održivih uvjeta života u BiH.