Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

posjetadc

 

 

 Predsjednik Čović posjetio općinu Kiseljak

 

 

 

 

 

 

 

 

Posjeta predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića općini Kiseljak počela je sastankom u uredu načelnika Mladena Mišurića - Ramljaka gdje je u nazočnosti ostalih dužnosnika ove općine sa viših razina vlasti Lidije Bradara i Josipa Kvasine, razgovaralo o aktualnim projektima ali i problemima. Kako je naglasak sastanka bio na gospodarskim temama, dijelu sastanka nazočio je i direktor tvrtke Sarajevski kiseljak, Tomislav Slišković.

posjeta opcini

Razgovaralo se o svim onim problemima koji nas opterećavaju kao lokalnu zajednicu, infrastrukturni problemi, komunikacija više razina vlasti, prije svega   Federacije BiH i  institucije koje se nalaze u okviru Vijeća ministara i sve ono što nas kao jedinu lokalne samouprave opterećuje   a zašto držimo da možemo riješiti u ovoj komunikaciji, kazao je načelnik Mladen Mišurić-Ramljak zahvalivši se predsjedniku Čoviću na posjeti.

U izjavi za medije predsjednik Čović je kazao  kako je cilj sastanka bio upoznati se s funkcioniranjem ove lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti rješavaju ali i one za koje je potrebno uključiti i više razine vlasti. "Ova izravna komunikacija je prilika za razmjenu informacija s našim predstavnicima vlasti, članovima stranke, za razgovore o budućim planovima poput infrastrukturnih, pitanjima određenih investicija ali i priprema za predstojeće izbore odnosno komunikaciju sa članovima stranke", kazao je predsjednik Čović.

posjetaskola

Predsjednik Čović je nakon toga u pratnji izaslanstva posjetio  Osnovnu školu Kiseljak te razgovarao sa ravnateljicom Vitkom Grgić koja je istaknula dobru suradnju sa općinskim i županijskim vlastima pogotovo kada su u pitanju brze reakcije na probleme s kojima se škola suočava. Nakon obilaska ove ustanove, predsjednik Čović se zadržao u informatičkom odjelu gdje učenici ove škole već sada vježbaju programiranje te se zahvaljujući ulaganju u njihovo znanje ali i opremu, natječu i ostvaruju odlične rezultate u robotici.