Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

IMG 90599

 

 

 

 

 Potpis ugovora 

 

 

Općina Kiseljak u suradnji sa Federalnim zavodom za zapošljavanjem provodi program javnih radova s ciljem zapošljavanja nezaposlenih osoba s područja općine na društveno korisnom radu.

Danas je u Općinskoj vijećnici načelnik Mladen Mišurić-Ramljak potpisao ugovore o radu sa 16 nezaposlenih osoba, koje se nalaze na evidenciji Službe za zapošljavanje KSB/SBK, ispostava Kiseljak.

 

 javni radovi 1 javni radovi

Troškove njihove plaće, provoza i svu potrebnu opremu za rad osigurava Općina Kiseljak.

S prvim radovima čišćenja kreće se u četvrtak. Velik broj nevladinih organizacija i pojedinaca priključit će se programu javnih radova, čišćenju grada.

Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak, kazao je kako će se i sam priključiti programu te će svakodnevno biti na terenu kao i djelatnici Općine Kiseljak.

Program javnih radova općine Kiseljak za 2018. godinu trajat će ukupno 3 mjeseca i obuhvatit će sljedeće radove
- čišćenje korita rijeka
-krčenje šikara i zapuštenih javnih površina
-zaštita životnog okoliša i javnih površina na području općine Kiseljak s posebnim naglaskom na saniranje divljih odlagališta otpada, kao i gospodarenje otpadom u dijelu koji se odnosi na sanaciju divljih odlagališta
-radovi na održavanju čistoće: uklanjanje otpada iz okoliša ručnim putem, uklanjanje auto guma, različitih posuda opasnog karaktera (od ulja, kemikalija, plastike), ručno sakupljanje otpadaka između ulica i naselja
-radovi na čišćenju slivnih rešetki i rigola te nogostupa
-revitalizacija javnih površina, a posebice parkova oko institucija, dječjeg vrtića, osnovne škole, igrališta i drugih općinskih površina
-orezivanje, odstranjivanje slomljenih i suhih grana s drveća i ostalog biljnog raslinja na 
općinskim površinama te odvoz i spaljivanje istih
-zaštita životnog okoliša i javnih površina na području općine Kiseljak s posebnim naglaskom na saniranje divljih odlagališta otpada
-sječa granja i košnja trave uz nerazvrstane ceste

 

Još uvijek se možete priključiti programu kao i prijaviti lokacije divljih deponija i onečišćenih površina koje se nalaze u njihovom okruženju, kako bi Služba za civilnu zaštitu Općine Kiseljak mogla provjeriti lokaciju u planu javnih radova i eventualno uvrstiti lokaciju u plan.

Prijava treba sadržavati fotografiju i točan opis lokacije onečišćene površine i treba je proslijediti Službi za civilnu zaštitu putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ili na VIBER broj: 063/403-538

Prijaviti možete i izravno u Službi za civilnu zaštitu općine Kiseljak, ured broj 45 u zgradi općine Kiseljak ili na broj telefona 877 822.

Više o samim aktivnostima, ekipama na terenu možete pratiti putem naše facebook stranice Samo Kiseljak.