Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

IMG 7430f39f85b55c6b873447f55191ac6d V

 

 

 

 

 

 

 Izgradnja Centra za edukaciju i rehabilitaciju 

 

 

 

Počeli su radovi na preuređenju bivšeg hotela ''Turist'', koji će nakon rekonstrukcije biti pretvoren u Centar za edukaciju i rehabilitaciju.

Općina Kiseljak krenula je u izgradnju edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Kiseljaku. Izgradnja ovakvog jednog centra od velikog je značaja kako za općinu Kiseljak i Lepeničku dolinu tako i za cijelo područje Bosne i Hercegovine.

Cilj centra je rekonstrukcija i opremanje objekta za potrebe Službe za socijalni rad kao i iznalaženje trajnog rješenja za djecu sa posebnim potrebama, koji se već dugo bore s nedostatkom adekvatnog prostora, te će ovaj problem biti riješen rekonstrukcijom zgrade bivšeg hotela Turist. Procijenjeni radovi rekonstrukcije zgrade iznose 200.000,00 KM.  

Podsjećamo kako će se 20. travnja na Stadionu hrvatskih branitelja održati humanitarno nogometna utakmica između ekipe PRONT i Humanih zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Organizator ovog nogometnog spektakla je Općina Kiseljak u suradnji sa udrugom PRONT a razlog održavanja utakmice je skorašnja izgradnja navedenog Centra, koji je jedan od načina na koji će se prikupiti sredstva za ovaj važan projekt.

 

radovicentar