Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

eko podrskaa

 

 

 

 

 Eko život Tuzla sudjeluje u projektu Javnih radova   općine Kiseljak 

 

 

U uredu načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka održan je sastanak sa predstavnicima Eko života d.o.o. Tuzla, na kojem su bili nazočni Jasmin Osmanović direktor i Džana Halilović, sastanku je također nazočio Josip Bilić, predstavnik tvrtke Sarajevski kiseljak.

Eko život Tuzla podržao je  program Javnih radova, te će se uskoro pridružit projektu Javnih radova koji u našoj općini kreću u 12. travnja.

Sustav selektivnog odlaganja otpada u Kiseljaku zasad odlično funkcionira, pokretač ovakve jedne ideje prije par godina bila je tvrtka Sarajevski kiseljak, koja je društveno odgovorna kad je u pitanju upravljanje ambalažnim otpadom.

Inače, općina Kiseljak i Eko život Tuzla uspješno surađuju od 2015. godine. Cilj djelovanja Eko života jest jačanje društvene savjesti o selektivnom zbrinjavanju otpada kao i podizanju općih ekoloških standarda u Federaciji BiH, te informiranje javnosti o sakupljanju i selektiranju otpada na ekološki najkorisniji i prihvatljiviji način.

Ovo je početak značajne ekološke priče i projekta koji kreće u našoj općini a ono o čemu najviše moramo poraditi kada govorimo o ovoj temi, je svijest građana općenito kad je u pitanju očuvanje okoliša, kazao je načelnik Mladen Mišurić-Ramljak.

 

ekozivot podrskaaa