Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

12 naslov 

 

 

 

 

 Svi za našu djecu 

 

 

Na Stadionu hrvatskih branitelja odigrana je humanitarno nogometna utakmica između ekipe PRONT i Humanih zvijezda Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Organizator ovog nogometnog spektakla je Općina Kiseljak u suradnji sa udrugom PRONT a razlog održavanja utakmice je izgradnju edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Kiseljaku. Izgradnja ovakvog jednog centra od velikog je značaja kako za općinu Kiseljak i Lepenčku dolinu tako i za cijelo područje Bosne i Hercegovine.

1 djeca  3 hrvtaska

Za momčad Humanih zvijezda Hrvatske između ostalih zaigrali su: Mario Šviger, Goran Vlaović, Branko Tušek, Mario Lučić, Mate Neretljak, Marko Šivak, Miroslav Bičanić, Darko Čordaš, Marjan Kvesić, Leo Kazić, Darko Bušić, Srđan Lakić, Ilija Krišto, Slaven Kovačić, Darko Čutić, Željko Lapec, Željko Ačkar, Josip Sarić, Davor Remić, Mario Kovačević, Ivan Pejić, Said Fazlagić.

U dresu Pronta suprotstavili su im se: Razim Mešković, Ivica Šurjak, Pero Pecirep, Martin Banović, Ratko Barnjak, Mate Rupčić, Marinko Čavara, Bojan Rajković, Josip Kupreškić, Boris Vrebac, Mirko Čaleta, Almir Turković, Marko Milanović, Munamed Bikić, Ivica Barnjak, Goran Lovrinović, Spomenko Bošnjak, Ivan Trljić, Aldin Džidić.

4 nac govor 8 branko

Predsjednik Udruženja Humane zvijezde iz Hrvatske Branko Tušek na istaknuo je kako je ovo 120 utakmica u 15 godina rada i djelovanja Humanih zvijezda Hrvatske.

Načelnik Mladen Mišurić-Ramljak uručio je darove predstavnicima Humanih zvijezda, predsjedniku Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatku Mateši i Branku Tušeku.

7 matesa 2

Načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak, zahvalio svima koji sudjeluju u ovoj plemenitoj humanitarnoj organizaciji, a sve u cilju kako bi u konačnici što brži bio završetak radova na Centru i da se napokon pruži dostojanstven prostor osobama s posebnim potrebama, čiji je život nezamisliv bez pomoći drugih ljudi. Kvaliteta njihova života ovisi od spremnosti drugih na bezuvjetnu i nesebičnu ljubav.

Vlada Republike Hrvatske za izgradnju Centra osigurala 50% sredstava. 

Za prvu fazu radova osiguran je novac, druga je najskuplji dio, cilj je radove do konca godine privesti kraju.

10 svi  14 vlada

 

No oni zbog kojih smo se okupili i koji su najvažniji korisnici iz Udruge ''Naša djeca'' također su uručili prigodne darove humanim zvijezdama kako iz BiH tako iz Hrvatske a čast da prvi odigra početni udarac imao je David.

15 nogomet  13 david

Kiseljak je danas zasigurno bio medijsko središte hvala svima koji su podržali ovu plemenitu akciju.

Naravno i vjerni navijači NK Kiseljak ''Prikaze'' potrudili su se da atmosfera bude odlična.

16 navijaci  17 vlaovic

Iako je rezultat bio u drugom planu ekipa Humanih zvijezda Hrvatske u odličnoj igri odnijela je pobjedu nad ekipom Pront sa 7:5.