Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

svitimovi 

 

 

 Sportske igre bez granica 

 

 

U organizaciji Misije OESS-a Travnik, a u suradnji s Općinom Kiseljak i uz potporu Kantonalnog ministarstva obrazovanja u Osnovnoj školi ''KISELJAK'' održane su sportske igre bez granica.

U sportskim igrama sudjelovale su sve Osnovne škole s područja općine. Osnovna škola ''Kiseljak'', Osnovna škola ''Kiseljak 1'' Bilalovac, Osnovna škola Gromiljak, Osnovna škola Brestovsko, Osnovna škola Lepenica, Osnovna škola ''Kiseljak 2'' Zabrđe, čiji su natjecatelji bili podjeljeni u četiri međuškolska tima.

timovi

Cilj projekta je promovirati dijalog, toleranciju, razumijevanje, poštovanje kroz zabavne sportske igre među učenicima svih osnovnih škola u Kiseljaku.

Igre je otvorenim proglasio načelnika Mladen Mišurić-Ramljak.

nacskola

-     Raduje me ovaj događaj, posebice što se škole ne natječu između sebe nego kao timovi, ugodno druženje i prilika da se upoznaju, istakuno je načelnik.

Predstavnik Misije OESS-a iz Travnika Željko Bošnjak, istaknuo je kako ga raduje podrška općine Kiseljak u organizaciji sportskih igara, zaista je lijepo da se djeca druže iz svih škola.

zahvalnicazeljo

Za sportske igre učenici su se pripremali sa svojim nastavnicima tjelesnih odgoja.

Iako je rezultat bio u drugom planu, pobjedu je odnio bijeli tim, drugo mjesto crveni a žuti i plavi dijelili su treće mjesto.

U glazbenom dijelu programa nastupile su Kiseljačke mažoretkinje, i članice plesnoga kluba LDF Kiseljak.