Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

sr diplome

 

 

 

247 maturanata primilo diplome o uspješnom završenom školovanju 

 

 

 

U dvorani Srednje škole 16. lipnja upriličena je svečana promocija maturanata, 55. generacije Srednje škole ''Ivan Goran Kovačić'' Kiseljak i 25. generacije Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku.

247 maturanata, odnosno 121 iz Srednje škole ''Ivan Goran Kovačić'' i 126 iz Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku primili su diplome o uspješnom završenom školovanju.

sr dipl 1

Prigodnim riječima obratili su se ravnatelji škola prof.Mirjana Medić i prof.Miro Rašo, zaželiviši svim maturantima uspjeha u radu i daljenjem školovanju.

Osam učenika posebno se izdvojilo po nastavnim rezultatima i zaslužilo titulu učenika generacije, odnosno diplomu učenika generacije.

Naravno, podrška načelnika općine Kiseljak Mladena Mišurića-Ramljaka nije izostala ni ove godine, kao i prethodnih godina načelnik je nagradio učenike genracije srebrnim grbom općine i novčanom nagradom od 200 KM.

sr dipl

''Znanje je moć koje vrijedi u životu, na vašim životnim putovima naićete na mnoge prepreke, nemojte dopustiti da vas one obezhrabre, ustrajte u svojim snovima'' kazao je načelnik maturantima.

Srednja škola ''Ivan Goran Kovačić'' u generaciji 2017./2018. broji pet učenika generacije, to su; Ruža Čalaga, 4.1 gimnazije, Jasna Imamović, 4.1 gimanizije, Davorin Miličević, 4.2 gimanzije, Tijana Kožul, 4. ekonomske škole i Ana Stanić, 4. komercijalne škole.

Srednja strukovna škola Fojnica u Kiseljaku u generaciji 2017./2018. broji tri učenika generacije; Ana Marijanović, 4.c medicinske škole, Iva Antičević, 4.a medicinske škole i Arijana Grahić 4.c medicinske škole.

kape

Još jedan razred maturanata bio je danas na svečanoj promociji a riječ je o maturantima koji su se na današnji dan prije 50 godina oprostili od srednje škole, od njih 26 u razredu, 12 je bilo nazočno iz generacije 1964./1968.

 50 god mat