Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

trening Vlasic 2 

 

 

 Općina Kiseljak dio projekta financijskog i pravnog  savjetovanja  

 

 

 

 

U okviru IFC Projekta „Mikrofinancije u Bosni i Hercegovini“, na Vlašiću je održan dvodnevni trening za savjetnike Resursnih centara u Bosni i Hercegovini (HUB). Edukaciji su nazočili savjetnici iz općina Gradačac, Teslić i Stari Grad Sarajevo, te kao gosti predstavnici Općine Kiseljak i Gradske uprave Zvornik.

Ispred Općine Kiseljak treningu su nazočile Ivana Mrnjavac i Tanja Oroz, koje su uspješno 2015. godine završile obuku i dobile certifikate, te su osposobljene svojom stručnošću osigurati pravnu pomoć svima koji su u potrazi za rješavanjem problema prezaduženosti.


Trening je imao za cilj usavršavanje osobnih prezentacijskih i pregovaračkih vještina i osposobljavanje savjetnika kako bi što učinkovitije upravljali svojim vremenom i stresom. Trening na Vlašiću nadopuna je prethodnim edukacijama gdje je fokus bio na stručnom gledištu znanja i vještina potrebnih za učinkovito pružanje usluga financijskog savjetovanja.

 

trening 1

 

Ovakva vrsta treninga umnogome će doprinijeti kvalitetnijoj usluzi koju želimo pružiti klijentima koji dođu po savjet u našu općinu. Građani se teško odlučuju doći po savjet i pomoć kada su u financijskom problemu ali od našeg pristupa njima, načina razgovora i prezentacije usluge koju nudimo, ovisi dolazak svakog novog klijenta“ istaknula je jedna od polaznica treninga.

Projekat Mikrofinancije u Bosni i Hercegovini ima za cilj produbljivanje usluge financijskog savjetovanja građana BiH i širenje financijske pismenosti u našoj zemlji. Provodi ga Međunarodna financijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke uz podršku Veleposlanstva Švicarske u Bosni i Hercegovini. Otvaranjem savjetovališta i općina Kiseljak postala je dio projekta financijskog i pravnog savjetovanja prezaduženih građana.