Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

cilap naslov 

 

 

 

  Posjeta Općini Kiseljak 

 

 

 

 

 

 Projekt "Izgradnja kapaciteta za unapređenje zemljišne administracije i procedura u Bosni i Hercegovini" - CILAP, je dugoročni projekt čiji je cilj izgradnja kapaciteta i prenos znanja kako bi se povećala učinkovitost i pouzdanosti procesa zemljišne administracije u Bosni i Hercegovini.

CILAP projekt je planiran, opisan i odobren s ciljem da podrži geodetske uprave (GA) u BiH tijekom cijelog razdoblja implementacije projekta registracije nekretnina (RERP), 2013.-2019., koji se financira iz sredstava kredita Svjetske banke (SB).

Posjetom općini Kiseljak predstavnici Federalne geodetske uprave  i CILAP projekta u BiH te njihovih eksperta za evaluaciju projekta, napravili su službenu evaluaciju implementiranih projekata u općini a vezano za registar cijena nekretnina i adresni registar tj. komponente 2 i komponente 3 navedenog CILAP projekta.

Cilj evaluacije je pružiti Švedskom Veleposlanstvu informacije i znanja o postignutim rezultatima i učincima CILAP projekta, s obzirom da Veleposlanstvo Švedske u Sarajevu financijski podupire projekt.

 

cilap 1

 

Sastanku održanom u uredu načelnika Mladena Mišurića Ramljaka, pored predstavnika katastarske službe Općine Kiseljak i općinskog povjerenstva za procjenu vrijednosti nekretnina te predstavnika općinske porezne uprave, nazočili su direktorica CILAP projekta ispred švedskog Lantmäteriet Anđa Zimić, Božana Lipej i Svend Erik Sorensen, evaulatori projekta ispred švedske razvojne agencije - SIDA.

Kroz razgovor načelnik je istaknuo postignute rezultate i zahvalu na dosadašnjoj suradnji projekta.