Općina Kiseljak

Dobro došli na web stranicu općine Kiseljak

Administracija općine

Svi odjeli općine Kiseljak

Zahtjevi

Zahtjevi odjela općine Kiseljak

Statut i proračun

Statut i proračun općine Kiseljak

Službeni glasnici

Službeni glasnici općine Kiseljak

Javne nabave

Javne nabave općine Kiseljak

10 

 

 

  U susret Božić 

 

 

 

 

 

 

U organizaciji HKD Napredak a pod pokroviteljstvom načelnika Mladena Mišurića-Ramljaka pod nazivom ''U susret Božiću'' 12. prosinca upriličena je izložba likovnih uradaka s međunarodne likovne kolonije ''Planinski krajolik Kiseljak 2018'' te dodjela nagrada učenicima osnovnih i srednji škola ŽSB, pobjednicima natječaja ''Božić u mojoj obitelji''.

Događaje je otvorio načelnik, zaželivši svima sretan Božić i uspješnu novu godinu, kazao je kako ga raduje što je ovakav bogat događaj uvršten u program Adventa u Kiseljaku, te pozvao sve kiseljačane na događaje koji su pred nama a koji se održavaju sklopu programa Advent u Kiseljaku, odnosno na Trgu kneza Radoje, svakoga vikenda.

 

5 za portal

O likovnim uradcima, koje je i predstavila javnosti govorila je prof. Ivana Ribičić.

Nagrađeni su najuspješniji sudionici literarnog natječaja na koji su se odazvale sve škole u ŽSB koje rade na hrvatskom planu i programu. Prosudbeno povjerenstvo dodijelilo je nagrade slijedećim učenicima:

U kategoriji osnovnih škola prvo mjesto pripalo je Božani Sumić, OŠ Lepenica, drugo mjesto Dei Ivičević, OŠ Kiseljak, treće mjesto Klari Matuka, OŠ Fra Marijan Šunjić, Stojkovići, Novi Travnik.

U kategoriji srednjih škola najbolji su Ivana Farunđija, Medicinska škola Travnik, Nova Bila, Marta Glavaš, KŠC ''Petar Barbarić'', Travnik te učenica SŠ ''Ivan Goran Kovačić Kiseljak, Ena Barbić čiji se način i stil pisanja izdvojio od ostalih.

1 za portal  20181212 193810 za portal

Nagrađeni su i radovi učenika OŠ Kiseljak, područna škola Brnjaci, Gloria Gorički, Dora Čabrić, Luka Stanić, Emerik Poljčić, Anja Stojčić, Ela Buzuk, Lucija Stanić, Anđela Perić, Lana Šimić i Marko Grbavac.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Marina Drinić, na violini i Siniša Markanović, bariton.

6 za portal  12 za portal