Općinska administracija se trudi, od dostupnih nam sredstava, što je moguće bolje urediti samo središte općine kao i sva okolna naselja na najbolji mogući način. Sva ulaganja u infrastrukturu trebaju biti na ponos svima nama i služiti ne samo našim, nego i generacijama koja dolaze. Kada je u pitanju uže gradsko središte, posebno se trudimo da bude ugodno, funkcionalno i nadasve reprezentativno na ponos svih građana općine Kiseljak.

Stoga apeliram na sve žitelje Kiseljaka da prilikom korištenja javnih dobara, ista i maksimalno čuvamo i održavamo koliko je u našoj moći. Općinske službe a posebno naše javno poduzeće Vodovod i kanalizacija se trudi općinu održavati čistom i urednom no i u ovom pogledu svi trebamo krenuti od sebe.

Posebno je nedopustivo uništavanje javne imovine što je slučaj u već nekoliko navrata, kod Trga kneza Radoje. Naime, podržavamo sve veća okupljanja građana a posebno djece i mladih na ovom Trgu jer isti i služi kao mjesto okupljanja, održavanja raznih manifestacija itd. Međutim, uništavanje imovine je nedopustivo. Osim toga, posebnu pažnju treba obratiti i na sigurnosni aspekt  posebno kada su u pitanju djeca.

 

S poštovanjem,

 

načelnik Mladen Mišurić- Ramljak