Sukladno članku 40. Zakona o zaštiti okoline SBK/KSB (“Sl. novine broj 4/05), Služba za gospodarstvo, urbanizam, zaštitu okoliša i komunalne poslove Općine Kiseljak u suradnji sa investitorom TR “ŠILJO“ iz Kiseljaka, poziva sve zainteresirane subjekte  i nevladine organizacije da uzmu učešće u

 

                        JAVNOJ RASPRAVI

U postupku izdavanja okolišne dozvole za ograđeni plato za skladištenje polovnih auto dijelova s poslovnim objektom u mjestu Potkraj investitora TR “ŠILJO“, iz Kiseljaka.

  Javna rasprava održati će se u prostorijama Općinske vijećnice u Kiseljaku dana 12. 5. 2021. godine sa početkom u 12,00 sati.

 

Dnevni red:

  1. Prezentacija zakonskog osnova u postupku izdavanja okolišne dozvole (predstavnik općine)
  2. Informacija o predloženim aktivnostima i zahtjevu za izdavanje okolišne dozvole,
  3. O organima uprave koji su odgovorni za donošenje rješenja, odnosno okolišne dozvole.
  4. Rasprava.

Sve informacije vezane za postupak izdavanja okolišne dozvole za predmetni objekt, kao i podnošenje primjedbi i pitanja, zainteresirane osobe mogu se obratiti ovoj Službi u uredu broj 26. Općine Kiseljak, u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva za Javnu raspravu.

Javni poziv za učešće u javnoj raspravi bit će objavljen na oglasnoj ploči Općine Kiseljak, kao i na web stranici općine www.opcina-kiseljak.org.

 

                                              RUKOVODITELJ SLUŽBE

              Nikola Grubešić dipl. ing. arh.