Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma dojke „Zraka sunca“ Kiseljak, kao dio mreže “Thinkpink-zajedno smo jedno”, organizira:

PETAK (1.10.2021.) u 18:00 sati – projekcija filma “Ma ma” u kinodvorani Hrvatskoga doma u Kiseljaku i osvjetljavanje zgrade Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak u ružičastu boju.

NEDJELJA (3.10.2021.) – Utrka/šetnja za ozdravljenje – Race for the cure u Kiseljaku na Trgu kneza Radoje s početkom u 14:00 sati.

– Utrka za djecu od 6 do 12 godina (revijalnog karaktera)

– Kratka šetnja za odrasle

Nastupaju: Apokalipso band, Klapa Dišpet, Kiseljačke mažoretkinje

Race for the cure – Utrka/šetnja za ozdravljenje već dugi niz godina održava se u brojnim gradovima Europe, a cilj joj je podizanje svijesti o važnosti prevencije i osnaživanje žena u borbi protiv karcinoma dojke

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijave za dječju utrku su do petka 1.10.2021. na kontak-telefon 063 338 408, kako bi se djeci osigurale besplatne majice i slatkiši. Prijava je moguća i na dan Utrke/šetnje na Trgu kneza Radoje.

Prijava za šetnju odraslih nije obvezna, a majice s našim obilježjem možete kupiti na dan Utrke/šetnje po cijeni od 10 KM ili pozivom na broj

063 338 08 do petka, 1.10.2021. te na taj način podržati rad Udruge.

Da i Kiseljak bude dio najveće utrke i šetnje u Europi!

Mali znaci pažnje puno znače onima koje vode teške životne bitke.

POKROVITELJI Općina Kiseljak, Ministarstvo financija SBŽ, Tibra Pacific d.o.o., Bojo-metal d.o.o., CoffeeBreak d.o.o., Ceste-Company d.o.o., Sarajevski kiseljak d.o.o.