U Kiseljaku je 16.05.2019. godine održan 6. ”KISSTARS” dječji festival na kojem je sudjelovalo 17 natjecatelja. Posjetitelji su mogli uživati u divnim dječjim izvedbama, te putem kupljene ulaznice dati glas svome favoritu.

Mališani su se doista potrudili, a posebne zahvale idu mentorici pjevača, gđi. Marijani Budimir, koja je uložila maksimalan trud u samoj pripremi djece.

Stručni žiri u sastavu: Tijana Kapetanović, prof. solo pjevanja i voditeljica ženske klape ”DIŠPET” Kiseljak, Josip Slišković, voditelj Zbora ”Sv. Ilija Prorok” u Kiseljaku, Marijana Budimir prof. razredne nastave u O.Š. ”Kiseljak”, Ivan Rajić, mladi glazbenik i pobjednik prethodnih festivala ”KISSTARS” i Katarina Bilić, šef Odjela za društvene djelatnosti i braniteljska pitanja Općine Kiseljak, imao je težak zadatak odluke o najboljima, obzirom se radilo o ”nijansama”.

Tako je titulu najboljeg izvođača ponio Andrej Kožul iz Kreševa. Drugo mjesto je pripalo Mariji Majić iz Kiseljaka, dok je trećeplasirana Lorena Ćorić iz Zagreba. Nagradu za najbolji scenski nastup osvojio je mali šarmantni gospodin Luka Galić iz Kiseljaka, dok je nagradu publike dobila Anabela Kožul iz Kiseljaka.

Organizatori su na ovaj način već 6. godinu  priuštili posjetiteljima zabavnu noć, te samim time ostavili dojam kvalitetnog truda i rada s djecom koji je u potpunosti dao najbolje rezultate.

Generalni pokrovitelj festivala je Općina Kiseljak.