Sinoć je održana 24. redovita sjednica Općinskog vijeća Kiseljak, koja je započela minutom šutnje za nedavno preminulu vijećnicu Enelu Vuković. Na mjestu na kojemu je ona provela protekle 3 godine sinoć je bila bijela ruža, kojom su se vijećnici još jednom oprostili od prerano preminule kolegice.

Središnje izborno povjerenstvo uskoro bi trebalo odrediti tko će biti novi član OV Kiseljak iz Kluba HDZ-a BiH.

Od sinoć je novi član OV-a Junuz Junuzović, iz Kluba SDA-Stranka za BIH, umjesto Asmira Brkanovića, koji je dao ostavku.

Na sinoćnjoj sjednici raspravljalo se o 13 točaka dnevnoga reda. Među ostalim, razmatrana je Odluka o usvajanju Izvješća o provedenim aktivnostima javnog nadmetanja za prodaju nekretnine u Poduzetničkoj zoni DUGO POLJE na temelju Odluke o prodaji i kriterijima za prodaju nekretnine u vlasništvu Općine Kiseljak putem javne licitacije poduzeću ZM BAU ALUPLAST d.o.o.; te Odluka o davanju na upravljanje Gradskog groblja – Javnom poduzeću „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Kiseljak. .

Usvojena je, među ostalim, Odluka o izvršenju Proračuna za prvih 9 mjeseci ove godine, zatim Odluka o izmjenama i dopunama Proračuna Općine za 2019., te Nacrt Proračuna za 2020. godinu.