Tin Nenadić, Elena Pravdić i Antun Vujica učenici su generacije malih maturanata Osnovne škole Kiseljak.

Ova ustanova je ispratila učenike završnih razreda devetogodišnjeg ciklusa osnovnog obrazovanja a male maturante su osim razrednika i nastavnika ispratili i drugi djelatnici škole, ravnateljica iste kao i načelnik općine.

“Posebna ste generacija po učenju ali i ponašanju i čast mi je što upravu vašu generaciju prvu ispraćam u ulozi ravnateljice. Bila je čast raditi s vama, čestitam i vašim roditeljima koji su imali i imat će najveći utjecaj na ono što jeste i što ćete tek postati. Čestitke zaslužuju i vaši razrednici, svi nastavnici s kojima ste radili kao i vaše učiteljice” kazala je ravnateljica Marijana Kobačić te posebno pozdravila jednu majku, istinsku heroinu Sanju Jukić čiji je sin, iako dijete s poteškoćama u razvoju, uspješno završio sve svoje obaveze osnovnog obrazovanja te danas primio zasluženu diplomu.

“Dan proveden bez osmijeha je izgubljen” kazao je načelnik Mladen Mišurić-Ramljak koji je za najbolje učenike i ove škole u ispred Općine Kiseljak osigurao i novčane nagrade.
“Neka vas kroz kroz cijeli život a posebno učenje uvijek prati osmijeh. Nikad nemoj prestati učiti, raditi na sebi i svom obrazovanju jer samo tako možete mijenjati svijet” kazao je načelnik te čestitao svim maturantima i njihovim roditeljima.

Osim učenika generacije, nagrađeni su i drugi učenici koji su se svojim nastavnik odnosno izvannastavnim aktivnostima posebno istaknuli.
To su Anja Stojčić za literarni rad, te članovi sekcije robotike David Koprivica, David Grgača, Petra Miloš, Antun Vujica i Leonardo Lučić.